Το Κάμπινγκ Sunset στο Τολό Αργολίδας είναι ο τέλειος τόπος κατασκήνωσης στο Πελοπόννησο με μεγάλη ποικιλία δραστηριότητες στη γύρω περιοχή. Στο Τολό για παράδειγμα, μόλις λίγα μέτρα από το κάμπινγκ είναι η παραλία "Ψίλή Άμμο"  που προσφέρει τα πεντακάθαρα κρυστάλινα νερά της για κολυμβητές για όλη την οικογενεία και τη χρυσή της άμμο για λατρείες του ήλιου. Οργανωμένα θαλάσσια σπορ όπως ιστιοπλοϊα, windsurfing, κανό, ενοικίαση βάρκων, θαλάσσιο σκι και άλλα πολλά.

 

Επισκεφθείτε την πόλη του Ναυπλίου, τη πρώτη προτεύουσα της Ελλάδας μετά από την απελευθέροσή της από τους Τούρκους και δείτε τα πολλά ιστορικά μνημεία και κάστρα και κάντε βόλτα στα στενά της παλιάς πόλης. Διασκεδάστε τα βράδια σε μία από τις πολλές ταβέρνες, μπαρ ή καφετέριες ή γι'άυτους που θέλουν περισσότερη περιπέτεια δοκιμάστε kite surfing στην παραλία της Νεας Κίου, λίγα λεπτά από την πόλη. Υπάρχει μία επιλογή από μουσεία στο Ναύπλιο όπως το Αρχαιολογικό, το Λαογραφικό, το Στρατιωτικό, του Κομπωλογιού και το Μουσείο Ούζο Καρώνης.

Καθημερινές μονοήμερες κρουαζιέρες αναχωρούν από το λιμάνι του Τολού για τα Αργοσαρονικά νησιά, ή Ύδρα, Σπέτσες και Πόρος συν τη Μονεμβάσια τους καλοκαιρινούς μήνες, Υπάρχει και η δυνατότηα να οργανώσουμε ένα boat barbeque στις τοπικές παραλίες.

Εύκολη πρόσβαση στους πασίγνωστούς αρχαιολογικούς χώρους τις Μυκήνες, το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, την Αρχαία Ασινή και την Αρχαία Τίρυνθα κάνουν το Τολό να είναι ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν φύση, κουλτούρα και παραλία για τηις διακοπές τους.

Κάμπινγκ Sunset, ΤΟΛΟ 21056, Αργολίδα - Τηλ. 2752059566 - Φαξ 2752059195 e-mail: info@camping-sunset.gr