Κάμπινγκ Sunset, Τολό, Αργολίδος, είναι από τα πρώτα κάμπινγκ στη περιοχή και διαθέτει έναν μεγάλο, φυσικό χώρο με 150 pitches (για σκηνές. τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα), 44 ενοικαζόμενα μπάνγκαλοους και ένα ενοικιαζόμενο τροχόσπιτο.

 

Σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον το κάμπινγκ Sunset σας περιμένει πάντα να σας χαρίσει αξέχαστες διακοπές. Η σμαραγδένια θάλασσα, η απέραντη χρυσή αμμουδιά θα κάνουν τη διαμονή σας πραγματικά αλησμόνητη. Μία επαφή με τη φύση με όλες τις σύγχρονές ανέσεις, ευκολίες και ψυχαγωγία.

Εύκολη πρόσβαση στους πασίγνωστούς αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου όπως οι Μυκήνες, η Αρχαία Ασίνη, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και η Αρχαία Τίρυνθα που προσελκύουν τουρίστες από όλο το κόσμο που θέλουν να συνδυάσουν κουλτούρα, παραλία και φύση στις διακοπές τους.

Το Sunset Κάμπινγκ διαθέτει παροχές για σκηνές, τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα συν ενοικιαζόμενα μπάνγκαλοους από τον Απρίλιο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, με μία παραδοσιακή ταβέρνα και ένα εξωτερικό τζακούζι για την απόλαυση των πελατών μας.

Κάμπινγκ Sunset, ΤΟΛΟ 21056, Αργολίδα - Τηλ. 2752059566 - Φαξ 2752059195 e-mail: info@camping-sunset.gr