Το Κάμπινγκ Sunset στο Τολό Αργολίδας είναι ο τέλειος τόπος κατασκήνωσης στο Πελοπόννησο με μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων στη γύρω περιοχή. Στο Τολό για παράδειγμα, μόλις λίγα μέτρα από το κάμπινγκ είναι η παραλία "Ψίλή Άμμος"  που προσφέρει τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά της για κολυμβητές αλλά και για όλη την οικογενεία και τη χρυσή της άμμο για απόλαυση του ήλιου. Οργανωμένα θαλάσσια σπορ όπως ιστιοπλοΐα, windsurfing, κανό, ενοικίαση βαρκών, θαλάσσιο σκι και πολλά άλλα.

 

Επισκεφθείτε την πόλη του Ναυπλίου, τη πρώτη προτεύουσα της Ελλάδας μετά από την απελευθέρωσή της από τους Τούρκους και δείτε τα πολλά ιστορικά μνημεία και κάστρα και κάντε βόλτα στα στενά της παλιάς πόλης. Διασκεδάστε τα βράδια σε μία από τις πολλές ταβέρνες, μπαρ ή καφετέριες ή για όσους θέλουν περισσότερη περιπέτεια ας δοκιμάσουν kite surfing στην παραλία της Νεας Κίου, λίγα λεπτά από την πόλη. Υπάρχει μία επιλογή από μουσεία στο Ναύπλιο όπως το Αρχαιολογικό, το Λαογραφικό, το Πολεμικό, η Εθνική Πινακοθήκη, του μοναδικό μουσείο Κομπωλογιού και το Μουσείο Ούζο Καρώνης.

Καθημερινές μονοήμερες κρουαζιέρες αναχωρούν από το λιμάνι του Τολού για τα Αργοσαρονικά νησιά Ύδρα, Σπέτσες και Πόρο συν την Μονεμβάσια τους καλοκαιρινούς μήνες, Υπάρχει και η δυνατότηα να οργανώσουμε ένα boat barbeque στις παραλίες της περιοχής.

Η εύκολη πρόσβαση στους πασίγνωστούς αρχαιολογικούς χώρους τις Μυκήνες, το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, την Αρχαία Ασινή και την Αρχαία Τίρυνθα κάνουν το Τολό μια ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν φύση, κουλτούρα και παραλία για τις διακοπές τους.

Κάμπινγκ Sunset, ΤΟΛΟ 21056, Αργολίδα - Τηλ. 2752059566 - Φαξ 2752059195 e-mail: info@camping-sunset.gr